Monthly Archives: Tetor 2021

Mbështetje për sipërmarrësit në Mal të Zi

Administrata e Kryeqytetit të Malit të Zi, përmes thirrjeve të hapura duke ofruar mbështetje të pakthyeshme, ndihmoi sipërmarrësit të zhvillojnë ide të reja biznesi ose të përmirësojnë ato ekzistuese, të gjitha me qëllim të ruajtjes dhe ringjalljes së Stara Varoshit, bërthamës historike të Podgoricës. https://www.youtube.com/watch?v=i9AUnMcbbXQ

2021-10-26T21:10:58+00:0026 Tetor, 2021|video al|0 Comments

Qasje gjithëpërfshirëse në bashkëpunim me të rinjtë

Blin Ahmeti është 19 vjeçari nga Kosova i cili votoi për herë të parë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Ai shpreson se kryetari i sapozgjedhur do të bashkëpunojë më shumë me të rinjtë për zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës së Prishtinës. https://www.youtube.com/watch?v=DZhJ24g3_Kk

2021-10-26T21:09:26+00:0026 Tetor, 2021|video al|0 Comments

Sofija Daceva, Shkupi: Historia e akullores së verës

Si një ide unike e një zonje të re nga Maqedonia e Veriut doli të ishte një sukses i plotë. Sofija Daceva  Unë jam një grua sipërmarrëse 27-vjeçare dhe themeluese e tre kompanive, dy në Maqedoninë e Veriut dhe një në Mbretërinë e Bashkuar. Kompanitë e mia specializohen në zhvillimin

2021-10-26T21:06:51+00:0026 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Marina Tucović, Užice: Frika, idetë dhe këmbëngulja të çojnë drejt suksesit

Humbja e një pune është një situatë shumë e vështirë dhe stresuese për t'u përballur, veçanërisht kur jetoni në një mjedis ku ka pak mundësi për të gjetur një punë të re. Pastaj zhvillohet frika më e madhe e natyrës ekzistenciale dhe pyetja më e zakonshme që i bëni vetes

2021-10-26T21:06:13+00:0026 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Radomir Petrić, Tivar: “Tivaranke” i magjepsi sheikët arabë

Punëtoria e familjes Bokovac në Tivar krijon varka druri të admiruara nga detarë nga e gjithë bota. Radomir Petrić “Kjo nuk është vetëm punë, është dashuri. Kjo më është futur që i vogël, nuk kam asgjë tjetër që mund të bëj. " Kështu e përshkruan profesionin e tij Nenad Bokovac

2021-10-26T21:05:50+00:0026 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Shpëtim Luku, Tiranë: “ I cmenduri” shqiptar që ndërtoi agro fermën më të madhe në rajon

 „Rreziku më i madh për shumicën prej nesh, nuk është se qëllimi ynë është shumë i lartë dhe nuk e mbërrijmë dot atë, porse është shumë i ulët dhe e arrijmë lehtësisht” Shpëtim Luku Ekonomia shqiptare e ka bujqësinë ndër sektorët prioritarë. Për mënyrën e rrugën e zhvillimit të saj, për

2021-10-28T16:21:57+00:0026 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments
Go to Top