Blin Ahmeti është 19 vjeçari nga Kosova i cili votoi për herë të parë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Ai shpreson se kryetari i sapozgjedhur do të bashkëpunojë më shumë me të rinjtë për zhvillimin dhe përmirësimin e infrastrukturës së Prishtinës.