Monthly Archives: Nëntor 2022

Edo Asceric, President i OJQ-së “Gradjanska Iskra” (Shkëndija e qytetarëve): Lloji i afërsisë në të cilën jetojmë

https://www.youtube.com/watch?v=EGVRJxLxG6I

2022-11-23T19:36:01+00:0023 Nëntor, 2022|video al|0 Comments

Zvezdana Kovač, Beogradi: Afërsia, fqinjësia

Afërsia jonë janë qytetarët, miqtë, kolegët, diversiteti, gëzimi, bukuria natyrore, forca, madje edhe ekzagjerimi, që nuk bën dëm dhe është i shkëlqyeshëm për shaka Zvezdana Kovač Ndër të tjera jemi edhe adhurues të mëdhenj të përvjetorëve në afërsinë tonë, ndaj po të mundoheshim mjaft mund të themi se këtë vit

2022-11-23T19:31:51+00:0023 Nëntor, 2022|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Brano Mandić, Podgorica: Beqaria informative

Askush nuk del nga një diskutim në internet duke qenë më i mençur, si pas leximit të një libri. Askush nuk del nga një diskutim në internet më i qetë, si pas seksit të mirë. Ju largoheni nga një diskutim në internet i lodhur, me një ndjenjë varësie. Kjo është

2022-11-23T19:42:50+00:0023 Nëntor, 2022|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Gazmend Bëralajolli, Prishtinë: Ditari i një viti të harruar

Sot, me shumë se kurrë në historinë tonë të re kërkohet vendosmeri dhe përkushtim i palekundur për t’i denuar politikanët të cilet mbjellin përçarje dhe bëjnë thirrje për luftë në rajon.  Gazmend Bëralajolli  Lajmet pozitive munguan edhe në vitin 2022: Agresioni rus në Ukrahinë, me lajme ç’orientuese nga gjitha anët,

2022-11-23T19:28:00+00:0023 Nëntor, 2022|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Dževdet Tuzlić, Sarajevë: Kufijtë e fatit

Projekti Vicinity i theu ato kufij, vendosi komunikim në një nivel më të gjerë, mundësoi rrjedhjen e lirë të informacionit, shprehjen e lirë të njohurive, aftësive, arritjeve dhe ekspertizës. Dževdet Tuzlić Edhe kur isha i vogël, duke qëndruar në oborr, shikoja në drejtim të kullës së fisnikut mesjetar Hrvoje Vukçiq

2022-11-23T19:39:33+00:0023 Nëntor, 2022|Kronikë e mjedisit|0 Comments
Go to Top