Fqinjësia kronikat

Fqinjësia kronikat2020-10-29T11:21:57+00:00
3110, 2023

Gazmend Berlajolli, Prishtine: Nevoja për një vizion progresiv për demokracinë në Ballkanin Perëndimor

31 Tetor, 2023|0 Comments

Kjo periudhë sfiduese për demokracinë në Ballkanin Perëndimor kërkon lidership të jashtëzakonshëm me vision që sheh zgjidhje progressive.

3110, 2023

Mladen Bićanić, Banja Luka: Festivalet teatrore – rruga drejt bashkëpunimit të përbashkët

31 Tetor, 2023|0 Comments

A mund të ndodhë që festivale të shumta teatrore, nga Sllovenia në Maqedoni, dhe me një parashtesë ‘ndërkombëtare’ janë vende ku

3110, 2023

Zylyftar Bregu, Tiranë: Hetimi për ish-presidentin e Shqipërisë, test për drejtësinë e re

31 Tetor, 2023|0 Comments

Vendosja e masave të sigurisë ndaj një deputeti kanë provokuar debate në Shqipëri, ndërsa vetë zoti Berisha ka refuzuar të paraqitet

Go to Top