Zoran Ristic flet rreth buzëqeshjes, dhe rëndësisë së të qeshurave. Ai ka themeluar teatrin e fëmijëve Geto në Kosovë 17 vjet më parë për të kthyer buzëqeshjet në fytyrat e më të vegjëlve tanë.