Željko Madžag, speleolog, flet rreth Shpellës Djalovica, jo larg Bijelo Polje, e cila është një thesar i rrallë natyror. Shteti ka investuar dhe do të investojë në total 23 milion euro me qëllim që të ndihmojë që një nga shpellat më interesante në Ballkan dhe në Evropë të kthehet në një atraksion turistik.