Me mbështetjen e projektit IPA të bashkëpunimit ndër- kufitar ‘Jeta në kufirin Bosnjë Hercegovinë / Mal i Zi – shtigjet e vjetra të trashëgimisë dhe traditës së përjetshme’, anije të reja lundrojnë në rrugët e vjetra në lumin Zeta afër Nikshiqit dhe në Trebisnjica, në Bosnjë Hercegovinë.