Rreth 45% e grave të anketuara në Maqedoninë e Veriut kanë përjetuar një lloj dhune. Dhuna kundër grave dhe vajzave çon në shkatërrim jete! Prandaj, le të reagojmë, raportojmë, ndryshojmë! #ThemiJo bëhemi pjesë e fushatës 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave. Videot e bëra nga KB në Maqedoninë e Veriut.