Një nga profesionet që është dëmtuar më shumë nga pandemia është aktrimi. Aktorja e re nga Kosova Mitrovica Tamara Tomananovic është përballur me mbylljen e teatrove, fikjen e kamerave, dhe fikjen e dritave të skenës.