Sanela Bilalović, redaktore e Programit Boshnjak të Televizionit Kombëtar të Kosovës e ka kaluar vetë Covid-in, dhe diskuton ekspozimin e gazetarëve ndaj corona virusit, dhe sesi mund të kryejmë punën e zakonshme gazetarekse ndërsa mbrojmë shëndetin e të punësuarve.