Gratë shqiptare në fushën e biznesit po avokojnë publikisht për respektim të të drejtave të grave në fusha të ndryshme të jetës. Në këtë video ne shohim gratë e suksesshme të fushës së biznesit dhe Anëtare të Bordit të Dhomës Ekonomike të Gruas, Albana Mucaj, Antonela Hako, Valbona Begolli, Irena Toci, Antoneta Ndreka dhe Alida Kondi.