Ranko Mavrak, një punonjës prej një kohe të gjatë i Radio Sarajevës dhe një korrespondent dhe redaktor i agjencisë HINA, flet rreth problemeve të prokurimit të vaksinës si pasojë e politikës dhe decentralizimit në Bosnnjë Herzegovinë.