Zijad Redzic Zizi njihet në Sarajevë si trajneri i parë i çertifikuar i biliardos në Bosnjë Hercegovinë, një sport i cili po bëhet gjithnjë e më popullor në botë. Zijad mori shumë vëmendje publike së fundmi pasi rrëfeu eksperiencën e tij në një klinikë Covid ku luftoi sëmundjen dhe lançoi një aksion interesant humanitar.