Nikola Banovic, themelues dhe drejtor i OJQ-së Legalizuj.me (legalise.me – më legalizo), flet për nevojën e ndryshimit të Ligjit për përdorimin e marijuanës dhe iniciativën e nisur nga organizata e tij.