Ekonomisti i diplomuar bujqësor Milan Nikolic flet rreth ekperiencës së tij të studimit në Hungari gjatë pandemisë, si dhe rreth kalimit të kufirit, kërkimit të një pune dhe procedurës së marrjes së lejes së banimit.