Mësuesit kanë përgjegjësi të madhe në ‘realitetin tonë të ri’, me detyrë për të mbrojtur shëndetin e tyre dhe të nxënësve, ndërsa përpiqen të gjejnë mënyrat më të mira për të dhënë dije. Njihuni me Sladjan Radovic, Drejtor i shkollës së mesme Nikola Tesla ne Leposavic.