Video e Shërbimit të Shkëmbimit Akademik Gjerman (DAAD) nga konferenca për ndryshimet klimatike dhe ekologjinë e titulluar “Ide për Europën – Marrëveshja e Gjelbër Europiane – Ndryshim i Qëndrueshëm Mjedisor”.