Ivana Muskinja është një psikoterapiste sistemike familjare dhe drejtuese e Familylab Serbia, një organizatë që synon promovimin dhe ruajtjen e vlerave të përshkruara nga psikoterapisti dhe autori i njohur danez Jesper Jul