Në Shkup, në Qendrën Sportive Boris Trajkovski, ka filluar imunizimi masiv kundër Koronavirusit. Faza e parë do të fokusohet tek qytetarët e grupeve të ashtuquajtura kritike: policia dhe ushtria, zjarrfikësit, mësuesit, dhe gazetarët.