Si pjesë e fushatës së UNICEF-it #ForThoseYouLove, tre persona, të cilët humbën të dashurit e tyre për shkak të pandemisë, ndajnë përvojat dhe pikëllimin e tyre për humbjen me dëshirën për të inkurajuar njerëzit që të vaksinohen sa më shpejt të jetë e mundur.