Sfidat e 2020 i kemi lënë pas, por akoma nuk kemi zhvilluar diskutimin për solidaritetin, zhvillimin e qëndrueshëm dhe rimëkëmbjen e shoqërisë nga pasojat e pandemisë Covid-19.