Marina Fratucan, gazetare e N1, është fituese për këtë vit e çmimit “Zivorad Kovacevic” për kontributin e saj në zhvillimin e marrëdhënieve të një fqinjësie të mirë për Serbinë dhe bashkëpunimin rajonal.