Bakir Hadžiomerović, redakor për një kohë të gjatë i programit politik “60 Minuta” dhe ish redaktor i Programit Informativo-Politik FTV u përball me presion, mbyllje të programit, dhe u largua për shkak të  natyrës së pa kompromis të programit të tij. Në këtë video, ai flet për persekutimin dhe kërcënimet më të cilat është përballur, si dhe situatën e medias në Bosnjë Hercegovinë.