Јована Маркулиќ, активистка, зборува за поразителните истражувања според кои 41% жени до својата 15. година доживеале некаков облик на сексуално вознемирување; зошто е важно да им веруваме на жртвите на насилство и како да создадеме средина на поддршка за нив.