Uncategorized

Протест против насилството врз жените

Ерјона Руси, новинарка и ТВ-водителка, зборува за насилството врз жените во Албанија за време на протестите во Тирана. https://www.youtube.com/watch?v=gZcFuNd8vXE

2021-06-15T22:03:40+00:00јуни 15th, 2021|Uncategorized|0 Comments

Ардиан Нрецај: Косово* е земја со најмалку водени ресурси во регионот

Реките се како крвните садови што се протегаат низ човечкото тело. Замислете ги проблемите што човечкото тело може да ги има ако се блокира една од крвните жили; истото се случува и со реката кога во неа се градат хидроелектрани. Замислете крвта што тече низ вените да е загадена како

2020-11-08T18:23:35+00:00ноември 4th, 2020|Uncategorized|0 Comments
Go to Top