video mk

Home|video mk

Едо Ашчериќ, претседател на НВО „Граѓанска искра“: Во какво опкружување живееме

https://www.youtube.com/watch?v=EGVRJxLxG6I

2022-11-23T19:00:12+00:00ноември 23rd, 2022|video mk|0 Comments

Повик до жените да се пријават за програма за менторство „Сподели го своето знаење“

https://www.youtube.com/watch?v=5YwAZDPpOZM

2022-11-23T18:58:43+00:00ноември 23rd, 2022|video mk|0 Comments

Нијаз Скендерагиќ: Идејата на антифашизмот мора да ни биде водилка

https://www.youtube.com/watch?v=8EfpEkH7RSU

2022-11-08T20:34:29+00:00ноември 8th, 2022|video mk|0 Comments

Фатмир Шехоли: „Албин Курти погреши што не ја послуша Америка во врска со одлуката околу регистрациските таблички“

https://www.youtube.com/watch?v=yOU9LSrqEjU

2022-11-08T20:33:51+00:00ноември 8th, 2022|video mk|0 Comments
Go to Top