Проектот наречен „Цегерица“ минатата година беше награден со признанието Social Impact Award, која се доделува во Црна Гора на млади претприемачи за претприемништво со социјално влијание. „Цегерица“ беше лансирана на крајот од 2019 година, а станува збор за прва онлајн специјализирана продавница за рачно изработени платени торби во Црна Гора.