Во рамките на кампањата на УНИЦЕФ #ЗаОниеКоиГиСакаш (#ZbogOnihKojeVoliš), тројца луѓе, кои ги изгубиле своите најблиски во пандемијата, ги споделуваат своите искуства и болката поради загубите, со желба да ги поттикнат луѓето што побрзо да се вакцинираат.