Колку се новинарите изложени на ризик од добивање на корона вирусот, како да се овозможи редовно функционирање на редакциите, а да се сочува здравјето на вработените, зборува уредничката на Босанската програма на Јавниот сервис РТВ Косово, Санела Билаловиќ, која го прележала вирусот ковид.