Протест на невладините организации пред Министерството за внатрешни работи на Северна Македонија со барање да се санкционираат организаторите на „Јавна соба“ на Телеграм, група која злоупотребуваше фотографии на девојчиња од социјалните мрежи.

Видеото е во сопственост на Македонската информативна агенција