Деловните жени во Албанија упатија апел за почитување на женските права во различните аспекти од животот. Во видеото зборуваат Албана Муцај, Антонела Хако, Валбона Беголи, Ирена Тоци, Антонета Ндрека и Алида Конди, успешни деловни жени и членки на одборот на Женската економска комора на Албанија.