Менсуд Кечо, професор по цртање на Факултетот за применета уметност во Сараево, зборува за своето искуство во образовниот процес за време на пандемијата КОВИД-19 и тешкотиите со кои подеднакво се соочуваат наставниците и учениците, и родителите и децата.