Видео за група млади од Подгорица, основачи на Платформа081. Проектот, мултимедијална платформа посветена на создавање и реализација на разновидни уметнички и културни настани, беше стартуван во најголемиот ек на пандемијата. Тие полека, но сигурно стануваат место на средби и простор за нови креативни индустрии. По завршувањето на преку 20 проекти за само 8 месеци, групата сега е номинирана за регионалната награда Амбасадор за најдобар концептуален видео-стрим на годината.