Zekë Çeku, profesor Kosovar i Turizmit dhe Mikëpritjes, mbështet fuqimisht dhe me profesionalizëm zhvillimin e turizmit në Kosovë – në këtë video, ai flet për krizën që ka kapur industrinë e turizmit gjatë pandemisë.