Një rrëfim shokues nga gazetari Tufik Softić nga Berane, i cili ishte viktimë e sulmeve brutale për shkak të shkrimeve të tij investigative rreth mafias së narkotikëve në veri të Malit të Zi. Ai u godit më shkop beisbolli në vitin 2007, dhe gjashtë vjet më pas iu vendos një eksploziv në makinë. Asnjë prej rasteve nuk është vënë para drejtësisë akoma.