A i informon sa duhet media kosovare qytetarët për lajmet rajonale? A është interesuar ndonjëherë rajoni për ndonjë gjë tjetër përveç politikës dhe incidenteve në lidhje me Kosovën?  Gëzim Baxhaku, gazetar dhe publicist, shpreh pikëpamjet e tij për Fqinjësinë.