Draško dhe Monika Bošković, dhe Damir Bučan janë entuziatë pas ngarjes së motorëve dhe kanë lançuar një organizatë humanitare vitin e kaluar për të ndihmuar personat në nevojë, veçanërisht fëmijët. Atyre u janë bashkuar miqtë e tyre, motoristët, dhe shumë vullnetarë. Kjo është një histori e humanizmit dhe planeve të tyre gjithnjë në rritje…