Në diskutimin ‘pro dhe kundër’ mbi çështjen e legalizimit të marijuanës në Maqedoninë e Veriut, Kryeministri Zoran Zaev e mbështet legalizimin pasi ai e pranon rritjen ekonomike dhe zhvillimin që mund të sjellë.