Ivan Vuckovic, gazetar nga Kosova, flet rreth influencës që personalitet publike mund të kenë për pajtimin në rajon, rrezikut të keqpërdorimit të tyre për t’iu shërbyer axhendave politike, dhe kulturës që thyen ndarjet dhe kufijtë.