Aktori dhe drejtori i ‘CannaBiH Association’, Irfan Ribic, lufton për legalizimin e kanabisit për qëllime mjekësore. Ai flet për përvojën e tij të përdorimit të kanabisit në trajtimin e sklerozës së shumëfishtë.