Gentina Begolli Pustina është një gazetare e Televizionit Kombëtar të Kosovës e cila ka fituar shumë çmime, dhe ka drejtuar Lidhjen e Gazetarëve të Kosovës që nga viti 2018. Ajo diskuton prezencën e korrupsionit dhe nepotizmin si tema të gazetarisë investigative në median Kosovare.