Një garë ndërkombëtare triatlon është mbajtur në Kotor për disa vjet, si pjesë e një serie të njohur të garave të njohura si “Ocean Lava”. Garat mbahen në vende tërheqëse dhe të veçanta në të gjithë vendin dhe mbledh qindra tifozë të këtij sporti ekstrem.