Organizata jo qeveritare ‘Dozë lumturie’, e cila ndihmon fëmijët dhe prindërit e fëmijëve me sindromën Down, organizon ekspozita për shitjen e vizatimeve të fëmijëve çdo 13 nëntor, në Ditën e Çlirimit të Shkupit. Kjo ngjarje ndihmon për të mbledhur fonde për veprimtarinë e organizatës.