Brukseli pret që qeveria e re e Kosovës të fillojë dialogun me Serbinë sa më shpejt të jetë e mundur. Eksperti politik nga Mitrovica e Veriut, Ognjen Gogic, shpjegon kush ‘përfiton’ nga ky proces i gjatë prej një dekade dhe nëse BE-ja është, në fakt, gati të zgjidhë keqkuptimet.