Професор Дејан Јовиќ, член на Советодавната група за Балканот, BiEPAG, на панелот на тема: „Проширување на Европската унија во време на неизвесност“.

Линк до панелот во целост: https://www.youtube.com/watch?v=flNOfAmlpOs